Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαντσίνι: «Γροθιά στο πρόσωπο το κονβόι με τους νεκρούς»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Ιταλία με τον κορωνοϊό και σχολίασε ξεχωριστά την στιγμή που το κονβόι μετέφερε τους νεκρούς.

Μαντσίνι: «Γροθιά στο πρόσωπο το κονβόι με τους νεκρούς» | to10.gr

Σοκαρισμένος δήλωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τις εικόνες του κονβόι των στρατιωτικών οχημάτων, που μετέφερε τα εκατοντάδες θύματα της πανδημίας στο Μπέργκαμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν σαν να δέχεσαι δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Είμαι σοκαρισμένος από την κατάσταση στη Λομβαρδία, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.Στεναχωρήθηκα όταν αναβλήθηκε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες όπως στο Μπέργκαμο τα ξεχνάς όλα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Το ξεχνάμε όλοι,αλλά ήρθε ο ιός να μας το θυμίσει με βάρβαρο τρόπο».

Για το μέλλον της Serie A ο Ιταλός τεχνικός δεν πήρε θέση: «Δεν ξέρω τι θα γίνει και ούτε υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως μπορεί να κάνει προβλέψεις. Κι εγώ συνέχιζα το σχεδιασμό μου για το EURO και τώρα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και κανείς δεν μπορούσε να είναι προετοιμασμένος για τέτοιες σκληρές εικόνες».