Ματσάρα στην Ελβετία (3-3) – Με το ζόρι η Τσεχία τα Νησιά Φερόε (1-0)

Ματσάρα στην Ελβετία (3-3) – Με το ζόρι η Τσεχία τα Νησιά Φερόε (1-0)

Η Ελβετία επιβίωσε κόντρα στη Λευκορωσία σε μία ματσάρα που επιτεύχθηκαν τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά. Χάρη σε πέναλτι του Σούτσεκ η Τσεχία ξεπέρασε το εμπόδιο των Νησιών Φερόε.

Η Ελβετία σε ένα ματς με πολλές ανατροπές κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λευκορωσία (3-3) και παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου της. Η Τσεχία έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο των Νησιών Φερόε (1-0).

Ελβετία – Λευκορωσία 3-3

Διαβάστε επίσης: Ποιος Βιλντόζα… Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού – Δεν το είπε ο Αταμάν

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Σακίρι στο 28′ με το δεύτερο ημίχρονο να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Στο 61′ ο Εμπόνγκ έφερε το ματς στα ίσα πριν ο Πολιάκοφ εννιά λεπτά αργότερα φέρει τα πάνω-κάτω. Στο 84′ ο Αντιλέφσκι έκανε το 1-3 και φαινόταν πως οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν ένα σπουδαίο προβάδισμα.

Ωστόσο αρχικά με τον Ακάντζι στο 89′ και ένα λεπτό αργότερα με τον Αμντούνι οι Ελβετοί κατάφεραν να πάρουν έναν πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας που τους διατήρησε σε τροχιά πρόκρισης.

Τσεχία – Νησιά Φερόε 1-0

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Σούτσεκ από την άσπρη βούλα στο 76′ με τον παίκτη της Γουέστ Χαμ να δίνει στην χώρα του ελπίδες πρόκρισης σε έναν, όπως αποδεικνύεται, σκληρό όμιλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ