Η… απόλυτη Πορτογαλία πάει στο Euro γεμάτη ταλέντο (pics)

Η… απόλυτη Πορτογαλία πάει στο Euro γεμάτη ταλέντο (pics)

Η Πορτογαλία έφτασε αήττητη στα τελικά του Euro 2024, στα γήπεδα της Γερμανίας και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται μία διάκριση λόγω ταλέντου και... βάθους.

Μετά την πεντάρα στους Βόσνιους, η Πορτογαλία, έκλεισε το εισιτήριό της για το Euro 2024, στη γήπεδα της Γερμανίας, με το απόλυτο «8 στα 8» μέχρι τώρα και έχοντας εκπληκτικές επιδόσεις στον όμιλο, ονειρεύεται διάκριση στα τελικά του  ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, είναι το απόλυτο αφεντικό του ομίλου, καθώς μέχρι τώρα μετρά 32 γκολ στο ενεργητικό της, έχει δεχθεί μόλις 2, ενώ έχει κρατήσει και 7 φορές ανέπαφη την εστία της. Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος εκλέκτορας, έχει να επίλεξει κάθε φορά από μία δεξαμενή παικτών, γεμάτη ταλέντο, δίψα για διάκριση και τα καλύτερα τη χρόνια… να έρχονται.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι με τον αγωνιστικό χώρο της «Opap Arena» Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ – «Είναι φρικτός»

Λεάο, Ζότα, Γκονσάλο Ράμος, Ζοάο Φέλιξ, Κανσέλο, Νταλότ και Παλίνια, είναι μερικές από τις επιλογές για την Πορτογαλία, που ακόμη και για τον πάγκο της, διαθέτει επιλογές πρώτης γραμμής, με τον Μαρτίνεθ να καλείται να τους διαχειριστεί όλους. Τόσο τους νέους, όσο και τους παλιούς, όπως τους Ρονάλντο και Πέπε.

Την ίδια ώρα, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Μπρούνο Φερνάντεζ, που μπορεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δυσκολεύεται, αλλά όταν φορά το εθνόσημο μεταμορφώνεται. Η συνεισφορά του στα γκολ μεγάλη. Έχει αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια των προκριματικών και μετρά 5 γκολ και 7(!) ασίστ, οδηγώντας την Πορτογαλία με το απόλυτο στην τελική φάση.

Τίποτα δεν εγγυάται στην Πορτογαλία πως θα κάνει καλή πορεία το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει όμως τα «υλικά» που θα χρειαστούν ώστε να προσπαθήσει να διακριθεί, είτε τώρα, είτε στο μέλλον.

Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ