Με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία στο Euro η Ελλάδα αν προκριθεί! (pic & vid)

Με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία στο Euro η Ελλάδα αν προκριθεί! (pic & vid)

Με την Τουρκία και τις Πορτογαλία, Τσεχία με.. άρωμα 2004 στον όμιλο του Euro η Εθνική, εφόσον καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση μέσω του Nations League.

Η Εθνική έχει μπροστά της το μεγάλο παιχνίδι με το Καζακστάν για το Nations League και αν προκριθεί από εκεί, τον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024 με μία εκ των Γεωργία ή Λουξεμβούργο. Από απόψε, ωστόσο, η Ελλάδα έμαθε τους αντιπάλους της, εφόσον καταφέρει να προκριθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Μετά την κλήρωση που έλαβε χώρα στο Αμβούργο, ο νικητής του Path C τοποθετήθηκε στον 6ο όμιλο, μαζί με την Τουρκία, την Πορτογαλία και την Τσεχία. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, καθώς και οι τέσσερες καλύτεροι τρίτοι μεταξύ των έξι ομίλων, θα πάρουν την πρόκριση για τη φάση των «16». Ένας πολύ ενδιαφέρον αλλά και δύσκολος όμιλος για την Ελλάδα, που ξυπνά μνήμες 2004 λόγω της παρουσίας της Πορτογαλία αλλά και της Τσεχίας.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Καρδίτσα 77-53: Εύκολο απόγευμα και τώρα… Εφές

Από εκεί και πέρα, όμιλο «φωτιά» ανέδειξε η κλήρωση και αυτός είναι ο 2ος όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, θα παίξει με Ισπανία, Κροατία και Αλβανία. Την «αυλαία» θ΄ ανοίξει η «οικοδέσποινα» Γερμανία στην «Allianz Arena» του Μονάχου την Παρασκευή 14 Ιουνίου με την Σκωτία, ενώ η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου με το μεγάλο τελικό, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί σε 10 συνολικά πόλεις της Γερμανίας (Βερολίνο, Αμβούργο, Μόναχο, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Λειψία, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γκελζενκίρχεν, Στουτγκάρδη).

Αναλυτικά όλα τα γκρουπ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ