Κουρτουά: «Δεν θα είμαι στο Euro 2024»

Κουρτουά: «Δεν θα είμαι στο Euro 2024»

Ο Τιμπό Κουρτουά τόνισε πως δεν θα δώσει το παρόν στο Euro 2024, καθώς θέλει να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Τιμπό Κουρτουά δεν θα είναι με το Βέλγιο στο Euro 2024 στη Γερμανία. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε ότι θα απουσιάσει λόγω του τραυματισμού στο γόνατο από τον οποίο αναρρώνει:

«Δεν θα πάω στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού. Πρέπει να ανακάμψω εκατό τοις εκατό και είναι καλύτερα να μην ορίσω ημερομηνία ανάκαμψης ή στόχους. Αν όλα πάνε καλά, θα μπορούσα να παίξω τον Μάιο, αλλά είναι λίγος χρόνος για να αντιμετωπίσω ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα», είπε σε συνέντευξή του στο βελγικό μέσο «Sporza».

Διαβάστε επίσης: Bίκτορ Γιόκερες: Ένα σουηδικό «τανκ» που έχει τρελάνει την Ευρώπη με τη φανέλα της Σπόρτινγκ

«Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να προσφέρω αμέσως αυτήν την αλήθεια στην εθνική ομάδα. Θα είμαι ένα επιπλέον στήριγμα τον Ιούνιο. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο», πρόσθεσε ο Κουρτουά.

«Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ακόμη και λίγο καλύτερα από το αναμενόμενο. Για παράδειγμα, κανονικά θα μπορούσα να ξεκινήσω το περπάτημα μόνο στους τέσσερις μήνες, αλλά το κάνω ήδη εδώ και μια εβδομάδα. Έλαβα πολλά μηνύματα από άλλους παίκτες που είχαν τον ίδιο τραυματισμό, τον Ασένσιο, τον Φαλκάο και τον Ογιαρθαμπάλ. Όλοι λένε ότι χρειάζονται 9 έως 10 μήνες για να επιστρέψεις στο μέγιστο επίπεδο», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Ξέρετε, στη Μαδρίτη νιώθω ότι λαμβάνω τον σεβασμό όλων στον σύλλογο. Δεν το βιώνω αυτό με το Βέλγιο. Εκείνη την εβδομάδα τον Μάρτιο, έκανα κάποια εξερεύνηση για να δω τι συνέβαινε. Το Σάββατο του αγώνα με την Αυστρία, λίγες ώρες πριν την έναρξη, ο Τεντέσκο κάλεσε τον Λουκάκου και εμένα. Όταν είπε ότι ο Ρομέλου ήταν αρχηγός απέναντι στην Αυστρία και εγώ ήμουν αρχηγός απέναντι στην Εσθονία την Τρίτη, κάτι έσπασε μέσα μου. Δεν δούλευε πια. Το γεγονός ότι δεν ένιωθα πλέον την εκτίμηση της ομοσπονδίας ή του προπονητή έκανε κάτι να εκραγεί μέσα μου», είπε ο Κουρτουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ