Επίσημο: Sold – out o τελικός της Ελλάδας με την Γεωργία

Επίσημο: Sold – out o τελικός της Ελλάδας με την Γεωργία

Η Ομοσπονδία της Γεωργίας έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό-πρόκρισης του Nations League κόντρα στην εθνική μας στο «Μπόρις Παϊχάντζε Ντιναμό Αρένα»

Για το ματς της δεκαετίας ετοιμάζεται η Εθνική μας ομάδα, με την «γαλανόλευκη» να ταξιδεύει στη Γεωργία για τον τελικό των play-offs toy Νations League, που θα καθορίσει ποια ομάδα θα δώσει το «παρών» στα τελικά του Euro 2024, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: «Χαμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Κάνααν, ο Γκριγκόνις και τα 10 «καυτά» συμβόλαια της Euroleague που λήγουν το καλοκαίρι

Όπως ανακοίνωσε, πριν λίγη ώρα, η Ομοσπονδία της Γεωργίας, το ματς θα είναι sold out, καθώς τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 5 ώρες και 35 λεπτά. Κάπως έτσι περισσότεροι από 55.000 Γεωργιανοί θα βρεθούν στις κερκίδες «Μπόρις Παϊχάντζε Ντιναμό Αρένα» και θα στηρίξουν την προσπάθεια της εθνικής τους ομάδα για πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα… μαγικό χαρτάκι και το πουλούν στο ίντερνετ σε 10πλάσια τιμή, με ένα εισιτήριο να φτάνει μέχρι και τα 450 ευρώ.

Παράλληλα, κόσμο στο πλευρό της θα έχει και η Εθνική μας, με την Ελληνική Ομοσπονδία να έχει εξασφαλίσει 2300 εισιτήρια και η ζήτηση είναι αρκρτά μεγάλη.

Η επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας της Γεωργίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ