Ο Ντε Ρόσι θα μιλήσει τον Μάιο με την Ρόμα για νέο συμβόλαιο

Ο Ντε Ρόσι θα μιλήσει τον Μάιο με την Ρόμα για νέο συμβόλαιο

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι θέλει να μείνει προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρόμα και έχει ήδη διαμηνύσει στην διοίκηση των τζαλορόσι ότι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν τον Μάιο για νέο συμβόλαιο συνεργασίας

Η αλλαγή προπονητή στη Ρόμα τον περασμένο Ιανουάριο αποδείχτηκε ευεργετική, καθώς ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι διαδέχτηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία των τζαλορόσι, με τον θρυλικό αρχηγό των Ρωμαίων να αλλάζει άρδην την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματά της.

Η εξαιρετική πορεία της Ρόμα με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο έχει φέρει δικαιολογημένα την απόλυτη ικανοποίηση στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του για δύο ακόμα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε: Σημαντική εξέλιξη με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League

Ωστόσο, ο 40χρονος προπονητής δεν θέλει να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης αυτή τη στιγμή με τον ίδιο να επιθυμεί να υπάρξουν εξελίξεις μετά το τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ντε Ρόσι ζήτησε από τη Λίνα Σουλούκου να διαπραγματευτούν την ανανέωσή του τον Μάιο, αφού προτιμά να παραμείνει συγκεντρωμένος τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρόμα.

Βέβαια, δύσκολα δεν θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού υπάρχει αγαστή συνεργασία και αμφότεροι είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία και συνύπαρξή τους.

O Ντε Ρόσι έχει απολογισμό 7-1-1 στη Serie A, με την Ρόμα να βρίσκεται στο κυνήγι της τετράδας, ενώ στο Europa League έχει προκριθεί στα προημιτελικά όπου και θα αντιμετωπίσει την Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ