Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τους Καζάκους στην «Opap Arena» (vid)

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τους Καζάκους στην «Opap Arena» (vid)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Εθνική ομάδα και παρά την πίκρα τους για τη βαριά ήττα, οι φίλοι του Καζακστάν μάζεψαν και πέταξαν όλα τα σκουπίδια τους από τις κερκίδες της «Opap Arena».

Η Εθνική ομάδα διέλυσε το Καζακστάν με 5-0 στα ημιτελικά των πλέι οφ του Euro 2024 και ετοιμάζεται πλέον για τον τελικό των τελικών κόντρα στη Γεωργία.

Για την Ελλάδα βέβαια αυτή η βραδιά ήταν υπέροχη, αλλά για την αντίπαλό της ένας εφιάλτης αφού ένα όνειρο ζωής έσβησε με τον χειρότερο τρόπο και με μία πολύ βαριά ήττα.

Διαβάστε επίσης: «Χαμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Κάνααν, ο Γκριγκόνις και τα 10 «καυτά» συμβόλαια της Euroleague που λήγουν το καλοκαίρι

Κι όμως! Παρά την πίκρα τους, οι φίλοι του Καζακστάν που βρέθηκαν στην «Opap Arena» έδωσαν ένα σπουδαίο μάθημα πολιτισμού. Μάζεψαν και πέταξαν όλα τους τα σκουπίδα από τις κερκίδες δείχνοντας σεβασμό για το γήπεδο και τη χώρα που τους φιλοξένησε.

@archibaaaaltРақмет, жігіттер ❤️‍🩹⚽️ Жеңісте де, жеңілісте де ұлттық құрамамен біргеміз 🇰🇿 Алға Қазақстаным! Поддерживать нужно до конца 💪🏻 Оставаться людьми и соблюдать порядок – тоже

♬ оригинальный звук – archibaaalt

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ