ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming

Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του Euro 2024 διεξάγεται απόψε στο Μόναχο ανάμεσα στην Ρουμανία και την Ουκρανία.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming: Με πρωταρχικό στόχο να το χαρεί η Ρουμανία ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι της στο Euro 2024. Έπειτα από μια εξαιρετική προκριματική φάση στην οποία άφησε πίσω Ελβετία, Ισραήλ, Λευκορωσία και Ανδόρρα, η Ρουμανία θα συμμετέχει για έκτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είναι το αουτσάιντερ του πέμπτου ομίλου, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα παίξει τα… ρέστα της για πρόκριση.«Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Θέλουμε να βρούμε λύσεις και την ίδια ώρα να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Θα χρειαστεί να είμαστε καλύτεροι σε κάποιες στιγμές του αγώνα, διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς, δηλώνει μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ρουμανίας. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της πρεμιέρας.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming: Από την άλλη πλευρά η Ουκρανία είναι σαφώς μια πιο έμπειρη ομάδα και κυρίως με περισσότερο ταλέντο. Διαθέτει στις τάξεις της παίκτες όπως οι Ζιντσένκο, Μούντρικ, Μικολένκο και Ντόβμπικ, ωστόσο το ερώτημα είναι αν όλοι αυτοί έχουν βρει την κατάλληλη χημεία μεταξύ τους ώστε να παρουσιάσουν κάτι καλό στο χορτάρι. Για να φτάσει στα γήπεδα της Γερμανίας χρειάστηκε να περάσει από την ψυχοφθόρα διαδικασία των playoff εκεί όπου επικράτησε με 2-1 κόντρα σε Σκωτία και Ισλανδία και μάλιστα με ανατροπή. «Είναι πολύ σημαντικό ότι δουλεύουμε μαζί για έναν χρόνο. Με τον πόλεμο στην πατρίδα μας, δίνει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες μας. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περήφανοι, είναι εδώ για να δείξουν το πνεύμα της Ουκρανίας», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Ρεμπρόφ. Δίνεται αμφίβολος ο Μικολένκοφ (αριστερό μπακ).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ