Τζέγκο: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Τζέγκο: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Πεπεισμένοι πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League είναι στον Άρη, σύμφωνα με τον Τζέιμς Τζέγκο.

Μετά τον Άκη Μάντζιο, το δικό του σύνθημα της ανατροπής έδωσε ο Τζέιμς Τζέγκο εν όψει της αυριανής ρεβάνς με την Αστάνα. Ο Αυστραλός χαφ ανέφερε πως όλοι στο «κίτρινο» στρατόπεδο πιστεύουν στην πρόκριση, ενώ στάθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς, νιώθουμε ότι αδικηθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι και ότι δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Φυσικά πιστεύουμε στην πρόκριση, προσδοκούμε και στη βοήθεια του κόσμου, που θα μας βοηθήσει να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση του: «Εχασα ένα μέρος της προετοιμασίας λόγω του τραυματισμού, τώρα είμαι καλά. Δεν έχει σημασία αν ξεκινάς βασικός ή όχι, όλοι πρέπει να δίνουν το 100% να βοηθούν την ομάδα».

Για την Αστάνα και τον τρόπο παιχνιδιού της: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνθήκες του αγώνα, ξέρουμε πως θα παίξει. Εχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες στην Ελλάδα που παίζουν έτσι και σχεδόν πάντα σκοράραμε. Το σημαντικό είναι να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και με τον κόσμο στο πλευρό να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ