Μπαχ: «Να ξυπνήσουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μπαχ: «Να ξυπνήσουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μήνυμα... αφύπνισης έστειλε ο βοηθός του προπονητή της Μίντιλαντ, Κριστιάν Μπαχ, μετά την ήττα από την Άαλμποργκ.

Εντός έδρας ήττα σοκ από την Άαλμποργκ υπέστη η Μίντιλαντ, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για τα play offs του Europa Conference League. Ο βοηθός του προπονητή των Δανών, Κριστιάν Μπαχ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και έστειλε μήνυμα… αφύπνισης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καλώντας τους να ξυπνήσουν απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά:

Για το πως επήλθε η ήττα από την Άαλμποργκ: «Μετά το 1-0, δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά μας έλειψαν οι σωστές αποφάσεις στο τελείωμα. Το αρνητικό, είναι ότι δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Ήταν σαν να μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας απλά την Άαλμποργκ να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να το δούμε αυτό, για να μην ξανασυμβεί».

Αναφορικά με τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Το καλό για εμάς, είναι ότι έχουμε μπροστά μας αμέσως ένα άλλο παιχνίδι, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να αφήσουμε άμεσα πίσω μας αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε και προφανώς δε θα είναι η τελευταία, οπότε προφανώς θα πρέπει να προχωρήσουμε. Τώρα, η προσοχή μας στρέφεται στο παιχνίδι της Πέμπτης. Η ήττα σίγουρα είναι “βαριά” και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, αλλά είμαι σίγους ότι θα συνέλθουμε. Θα πρέπει να… ξυπνήσουμε, να ανέβουμε αυτές τις ημέρες και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ