Ήττα της Μίντιλαντ από την Άαλμποργκ πριν από τον ΠΑΟΚ (0-2)

Ήττα της Μίντιλαντ από την Άαλμποργκ πριν από τον ΠΑΟΚ (0-2)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, Mίντιλαντ, υπέστη ήττα με σκορ 2-0 από την Άαλμποργκ, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς των δύο ομάδων για τη διοργάνωση.

Ήττα με σκορ 2-0 υπέστη η Μίντιλαντ, μέσα στην έδρα της, από την Άαλμποργκ, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για το Europa Conference League.

Το σύνολο του Χένρικσεν δεν μπόρεσε να παρουσιάσει θετικό πρόσωπο μετά την ευρωπαϊκή «μάχη» απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά, χάνοντας έτσι μέσα στο «MCH Arena», δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλό της να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις πόντους, την ίδια στιγμή που η Κοπεγχάγη έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει προσωρινά.

Ο τεχνικός της Μίντιλαντ προχώρησε σε μόνο μία αλλαγή, σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, προτιμώντας να ξεκινήσει στην αρχική του ενδεκάδα τον Σαρλς και όχι τον Ίσακσον, αλλάζοντας μάλιστα τη διάταξη από 3-4-3 σε 3-5-2.

Το σκορ για την Άαλμποργκ άνοιξε ο Γκράνλι, εκμεταλλευόμενος την κακή αμυντική λειτουργία της αντίπαλης άμυνας, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Χογκ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ