ΠΑΟΚ – ΓΑΝΔΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΓΑΝΔΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΓΑΝΔΗ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Λαμίας, την τελευταία αγωνιστική. Ακολουθούν τα πλέι οφ, με το σύνολο του Λουτσέσκου να απέχει 12 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, μετά την πρόκριση επί της Μίντιλαντ, καλείται να περάσει το εμπόδιο της Γάνδης, ευελπιστώντας σήμερα σε θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδη , Λύρατζη, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Τσόλακ.

Η Γάνδη κατέλαβε την 1 η θέση στον όμιλό της στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αφού τερμάτισε πιο πάνω από τις Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα Ταλίν. Έτσι συνεχίζει στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και αφού δεν αγωνίστηκε στον προηγούμενο γύρο (όπως οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στον όμιλο), αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με βλέψεις. Η ομάδα από το Βέλγιο βρίσκεται στην 5 η θέση της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα με ρεκόρ 15-7-8, ενώ απομένουν λίγες αγωνιστικές στην κανονική περίοδο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Γάνδη είναι προγραμματισμένη για τις 19:45 της Πέμπτης, στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – ΓΑΝΔΗ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, μπαίνουμε στο γήπεδο με θέληση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση με τη Γάνδη, για τη γενικότερη πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ενώ υποκλίθηκε σε Ολυμπιακό και Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Θέλω οι παίκτες μου να.. πέφτουν στη φωτιά για την ομάδα, όχι για μένα. Προσπαθώ σκληρά να τους πείσω κάθε μέρα πως η ομάδα πάνω από όλους» και συνέχισε λέγοντας για τη φόρμα του ΠΑΟΚ:

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Μπαίνουμε στο γήπεδο με θέληση. Αυτό δεν μπορεί να βγαίνει πάντα στο χορτάρι, αλλά πρέπει να παλεύουμε με τον δικό μας τρόπο».

Σχετικά με το πού θα κριθεί η πρόκριση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Στα δύο παιχνίδια με τη Γάνδη πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε φάση. Οι λεπτομέρειες κρίνουν τέτοιες μονομαχίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες πρόκρισης» και πρόσθεσε: «Είμαστε αποφασισμένοι, είμαστε διψασμένοι, έχουμε κίνητρο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν τίθεται θέμα σύγκρισης Γάνδης και Μίντιλαντ, είπε: «Δεν θέλω να συγκρίνω τη Μίντιλαντ με τη Γάνδη. Να ξέρετε πως κάθε ομάδα έχει δυνατά κι αδύναμα σημεία. Επίσης κάθε ομάδα σε τέτοια παιχνίδια έχει υψηλό κίνητρο για να πάρει την πρόκριση».

Για την ανάγκη του ελληνικού ποδοσφαίρου για βαθμούς που θα βελτιώσουν τη θέση του, ο Λουτσέσκου: «Φυσικά όλοι θέλουμε να πηγαίνουν καλά οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός το κάνει εδώ και χρόνια κι ο κ. Μαρτίνς είναι φυσικό να θέλει να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να προχωρήσουμε και για μας και για την Ελλάδα γενικότερα».

Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία: «Οι σκέψεις μου είναι με τον ουκρανικό λαό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς υπάρχουν τόσοι με παρανοϊκά μυαλά που καταστρέφουν ζωές».

ΠΑΟΚ – ΓΑΝΔΗ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ