ΓΑΝΔΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΓΑΝΔΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΓΑΝΔΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΓΑΝΔΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η Γάνδη κατέλαβε την 1 η θέση στον όμιλό της στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, αφού τερμάτισε πιο πάνω από τις Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα Ταλίν. Έτσι συνεχίζει στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ και αφού δεν αγωνίστηκε στον προηγούμενο γύρο (όπως οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στον όμιλο), αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με βλέψεις, όμως γνώρισε την ήττα με 0-1 στο πρώτο ματς. Η ομάδα από το Βέλγιο βρίσκεται στην 5 η θέση της βαθμολογίας στο εγχώριο πρωτάθλημα με ρεκόρ 16-7-8, ενώ απομένουν λίγες αγωνιστικές στην κανονική περίοδο και αυτή τη φορά καλείται να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μετά το νικηφόρο 2-0 επί της Λαμίας, την τελευταία αγωνιστική. Την Κυριακή ρίχτηκε στη μάχη των πλέι οφ, με το σύνολο του Λουτσέσκου να επικρατεί δύσκολα με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτή τη φορά, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Γάνδης, καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμά του, με αντίστοιχα θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γάνδη και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης, στο Βέλγιο.

ΓΑΝΔΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Άκπομ: «Το ματς με τη Γάνδη το μεγαλύτερο που θα παίξω στην καριέρα μου»

Με το μυαλό στη Γάνδη ήδη ο Τσούμπα Άκπομ που με το δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκπομ:

Για τον Μιχαηλίδη: «Τον ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε “όχι”. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και αμυντικός για την ομάδα. Περιμένουμε τις εξετάσεις του».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ έπαιξε τη μπάλα χαμηλά παρά το γεγονός ότι τον πιέσαμε. Δεν βρήκαμε τις μπάλες που θέλαμε γιατί κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα».

Για το γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του: «Δεν έχω συγκεκριμένα συναισθήματα. Δουλεύω σκληρά, με γνωρίζετε ποιος είμαι. Έβγαλα τη δουλειά μου στο γήπεδο. Εννοείται όμως ότι είμαι χαρούμενος».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Ήταν σημαντική η νίκη επί του ΠΑΣ για να πάμε με αυτοπεποίθηση στην ρεβάνς. Ο προπονητής ήταν φυσιολογικό να αλλάξει κάποιους παίκτες. Εγώ ήθελα να μπω στο γήπεδο και να κάνω τη διαφορά».

Για τη ρεβάνς με τη Γάνδη: «Εστιάζουμε σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πάμε να γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που θα παίξω στην καριέρα μου, όπως και για πολλούς από τους συμπαίκτες μου».

ΓΑΝΔΗ – ΠΑΟΚ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ