Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Μαρσέιγ και το πλάνο με τριάδα στην άμυνα

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Μαρσέιγ και το πλάνο με τριάδα στην άμυνα

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το πρώτο σπουδαίο ματς με τη Μαρσέιγ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για τους Μασσαλούς.

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα τον Μάρτιο, παίρνει μερικές «ανάσες» ελέω και των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, όμως αναμένεται να μπει σε μια κομβική καμπή τις επόμενες μέρες.

Ο Δικέφαλος του βορρά έχει ραντεβού με την ιστορία του για τα προημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ, την ώρα που παλεύει να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και την ίδια ώρα έχει και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη αναμέτρηση που δίνει ο ΠΑΟΚ είναι στις 3 Απριλίου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ τέσσερις μέρες ακολουθεί το πρώτο ματς με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League και μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς με τους Γάλλους στην Τούμπα, καθώς αναβλήθηκε το προγραμματισμένο ντέρμπι για τις 10 Απριλίου με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο το ματς που συγκεντρώνει την περισσότερη προσοχή στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο δεν είναι άλλο από το πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι αυτό και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει σχηματισμό και να αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς προκειμένου να θωρακίσει την άμυνα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να βάλει στο Βελοντρόμ τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχάι στις θέσεις των στόπερ μιας και ο Κρέσπο είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται χωρίς βέβαια να έχει καταλήξει σε κάτι, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει και το ματς με τον Παναθηναϊκό που προέχει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ