Στον… αέρα το μέλλον του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ

Στον… αέρα το μέλλον του Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ

Τι «παίζει» με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ.

Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει κρατήσει όρθιο τον ΠΑΟΚ σε αρκετές περιπτώσεις και άπαντες αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον του στην ομάδα.

Το καλοκαίρι ο Πασχαλάκης μένει ελεύθερος από τον Δικέφαλο του βορρά και πρακτικά, από τώρα μπορεί να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με όποια ομάδα επιθυμεί.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν ανοίξει το… φάκελο του Έλληνα γκολκίπερ και επεξεργάζονται τα τελευταία δεδομένα. Απολαμβάνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου, ο Πασχαλάκης βρίσκεται σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση, κάτι που το γνωρίζουν καλά στη Θεσσαλονίκη.

Λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου και τα πάντα μοιάζουν ανοιχτά. Όλα τα ενδεχόμενα βρίσκονται στο τραπέζι, με το μέλλον του 32χρονου κίπερ στον ΠΑΟΚ να είναι στον… αέρα.

Πάντως,  ο Πασχαλάκης δε δείχνει να «καίγεται» με το θέμα του συμβολαίου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις του αν και προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελούν οι συζητήσεις με τους «ασπρόμαυρους»/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ