Τελευταίος ο ΠΑΟΚ στο Conference League – Τι πιθανότητες του δίνουν για ημιτελικό, τελικό, κατάκτηση

Τελευταίος ο ΠΑΟΚ στο Conference League – Τι πιθανότητες του δίνουν για ημιτελικό, τελικό, κατάκτηση

Ποιός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Europa Conference League και ποιές οι πιθανότητες για τον ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ μετά τη σπουδαία πρόκριση στους «8» του Europa Conference League είναι έτοιμος να ξαναγράψει ιστορία, αυτή τη φορά κόντρα στη Μαρσέιγ. Ο Δικέφαλος του βορρά κληρώθηκε με τους Μασσαλούς στα προημιτελικά και ψάχνουν την υπέρβαση που θα του δώσει την πρόκριση στους «4» για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι στο Βελοντρόμ την ερχόμενη Πέμπτη στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση έχει ξεπεράσει ήδη το ταβάνι του, όμως θεωρείται ένα από τα αουτσάιντερ σε αυτή τη φάση για να προχωρήσει. Συγκεκριμένα, οι ασπρόμαυροι είναι τελευταίοι βάση πιθανοτήτων να περάσουν σε ημιτελικά και τελικό.

Ωστόσο, είναι στην 7η θέση από τις 8 ομάδες για να βρεθούν έστω στον επόμενο γύρο. Ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνει 29% πιθανότητες να προκριθεί στους «4», την ώρα που οι Γάλλοι συγκεντρώνουν το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό από τα 4 ζευγάρια με 71%.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει ποσοστό 9% να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, ενώ μόλις 3% να κατακτήσει το τρόπαιο και να γράψει το όνομα του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή και βάση φόρμας, αλλά και λόγω ποιότητας θεωρείται η Αϊντχόφεν, η οποία συγκεντρώνει 24% να κατακτήσει το τρόπαιο. Δεύτερη είναι η Φέγενοορντ με 21%, ενώ 20% ποσοστό έχει η Ρόμα στην τρίτη θέση.

Ο Δικέφαλος είναι τελευταίος μαζί με την Μπόντο Γκλιμτ, ενώ η αντίπαλος του στα προημιτελικά, έχει 13% πιθανότητες να σηκώσει την κούπα και είναι το τέταρτο φαβορί. Φυσικά μεγάλο ρόλο στις πιθανότητες από γύρο σε γύρο παίζει και η διασταύρωση στα ημιτελικά, καθώς ο νικητής από το ζευγάρι της Ρόμα με την Μπόντο Γκλιμτ παίζει στους «4» με τον νικητή του ζευγαριού Αϊντχόφεν – Λέστερ, ενώ από το άλλο «μονοπάτι» θα κοντραριστούν οι νικητές από το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ και Φέγενοορντ – Σλάβια Πράγας.

Δείτε τις πιθανότητες που δίνουν στον ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ