Θα έρθουν οπαδοί της Μαρσέιγ στην Τούμπα; Το… δεδικασμένο με τη Βασιλεία

Θα έρθουν οπαδοί της Μαρσέιγ στην Τούμπα; Το… δεδικασμένο με τη Βασιλεία

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο μη παρουσίας των οπαδών της Μαρσέιγ στην Τούμπα!

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι στο στρατόπεδο της Μαρσέιγ μετά τα επεισόδια που έγιναν τόσο εντός του «Βελοντρόμ», όσο και εκτός.

Ο παρατηρητής της UEFA που βρέθηκε χθες στη Μασσαλία έχει καταγράψει όλα όσα έγιναν εντός του γηπέδου και έτσι η Μαρσέιγ βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Το… παρελθόν των φιλάθλων της γαλλικής ομάδας, είναι αυτό που «καίει» περισσότερο τη Μαρσέιγ, με την παρουσία των οπαδών της στην Τούμπα να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη αυτην την ώρα!

Ειδικά από τη στιγμή που η UEFA το έχει κάνει και στο παρελθόν, έχοντας αποτρέψει την παρουσία των οπαδών της Μαρσέιγ στη Βασιλεία για την αναμέτρηση με την ελβετική ομάδα. Στον πρώτο αγώνα στη Μασσαλία, οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ είχαν τραυματίσει τους αντίστοιχους της Βασιλείας, κάτι που έφερε και την τιμωρία από την UEFA.

Έτσι, δεν αποκλείεται η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να πράξει ανάλογα και αυτή τη φορά…

Έντονη ανησυχία από τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

Την ίδια ώρα, φίλοι της γαλλικής ομάδας μέσω των social media εξέφραζαν την έντονη ανησυχία τους σχετικά με την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ελπίζω τη Μαρσέιγ να την υποδεχθούμε όπως υποδέχθηκαν εμάς σήμερα. Ελπίζω να συμβεί αυτό και ξέρω ότι θα συμβεί. Είναι πολύ απογοητευμένος με ό,τι είδα σήμερα. Αυτά δεν είναι για το ποδόσφαιρο, ειδικά αυτές τις ημέρες. Εχουμε αρκετό πόλεμο στον κόσμο, δεν χρειάζεται να έχουμε και στο ποδόσφαιρο. Είναι απογοητευτικό και είναι μια πολύ κακή εικόνα για την πόλη σας για τη Μαρσέιγ», δήλωσε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Μόνο αδιάφορη δεν έχουν αφήσει και την UEFA οι συγκεκριμένες δηλώσεις, καθώς ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο. Δεν αποκλείεται μάλιστα η υπόθεση να φτάσει σύντομα στα κεντρικά της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, καθώς η ευθεία απειλή του Λουτσέσκου, κάνει την ομαλή διεξαγωγή της ρεβάνς ακόμα πιο περίπλοκη, με τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων να μοιάζουν δεδομένα…

Αναφορές και στον Σαββίδη

Πολλοί απ’ αυτούς μάλιστα θυμήθηκαν τον Ιβάν Σαββίδη και το όπλο με το οποίο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και αναρωτιόνταν αν είναι ασφαλές να πάνε στο συγκεκριμένο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. «Θα ήταν το καλύτερο να αποφύγουμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά, πάνω από τη φωτογραφία με τον Σαββίδη…

Στο… παιχνίδι έχουν μπει και τα media της Γαλλίας που από χθες το βράδυ ασχολούνται με τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάποιοι μάλιστα τον αποκάλεσαν τρελό και ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του από την UEFA.

«Η δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι τρελή. Ο τύπος είναι τρελός για να λέει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω καν αν η UEFA μπορεί να παρέμβει για να τον τιμωρήσει», ανέφερε ο Γάλλος δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ