Μαρσέιγ: Επιστρέφει ο Μίλικ – Πρόβλημα με Μπακαμπού

Μαρσέιγ: Επιστρέφει ο Μίλικ – Πρόβλημα με Μπακαμπού

Ο Χόρχε Σαμπάολι προανήγγειλε την επιστροφή του Αρκάντιους Μίλικ στην αγωνιστική δράση, ενόψει της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ.

Σημαντικές πληροφορίες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League, έδωσε ο Χόρχε Σαμπάολι στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Μαρσέιγ κόντρα στη Μονπελιέ.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος τεχνικός ανέφερε ότι ο μεγάλος απόντας από το πρώτο παιχνίδι για τους Γάλλους, Αρκάντιους Μίλικ, θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων και ως εκ τούτου θα τεθεί στη διάθεσή του για τον επαναληπτικό της Τούμπας όπου θα κριθεί και η πρόκριση.

Θυμίζουμε πως ο Πολωνός στράικερ και πρώτος σκόρερ της Μαρσέιγ είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

Τέλος, ο Σαμπάολι στάθηκε και στον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι το σοβαρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ