Ματαντά: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα»

Ματαντά: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα»

Στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στάθηκε ο Στιβ Μανταντά ενόψει της μεγάλης ρεβάνς του Δικεφάλου με τη Μαρσέιγ.

Ο Στίβεν Ματαντά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να μιλά για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Δικεφάλου αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» στην Τούμπα.

Όσα είπε ο Μανταντά:

Για το αυριανό ματς:

«Δεν προετοιμάζω τίποτα για τον αυριανό αγώνα, όλα εξαρτώνται από τη στιγμή. Ξέρουμε τι μας περιμένει όσον αφορά την ατμόσφαιρα γνωρίζουμε τον αντίπαλο. Είμαστε 11 εναντίον 11 θα πρέπει να διατηρήσουμε την ποιότητα και την ηρεμία να έχουμε την κατοχή για να τους δυσκολέψουμε. Παραμένουμε πιστοί στις δυνάμεις μας».

Για τη διαχείριση Ευρώπης και πρωταθλήματος:

«Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Έχουμε αυτόν τον στόχο. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας χωρίς να ανησυχούμε για τον αγώνα πρωταθλήματος. Ο βασικός στόχος μας είναι η πρόκριση».

Για το πως διαχειρίζεται αυτή τη διοργάνωση:

«Τη διαχειρίζομαι με γαλήνιο και ήρεμο τρόπο. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Αυτό προσπαθώ να περάσω στους συμπαίκτες μου. Ο καθένας αποτελεί μια ξεχωριστή μονάδα, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να βρίσκομαι στο γήπεδο και να παίζω».

Για το γεγονός πως είναι ιστορικό ματς:

«Είναι ιστορικό ματς. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε στα ημιτελικά της Ευρώπης. Θα παίξουμε για τη σημαντικότητα του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για τον στόχο της Μαρσέιγ στο Conference League:

«Ναι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φτάσουμε στον τελικό. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση. Θα κάνουμε το παν για να την κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ