Ζέμαν: «Για υπανάπτυκτες χώρες το Conference League»

Ζέμαν: «Για υπανάπτυκτες χώρες το Conference League»

Ο Μουρίνιο οδήγησε τη Ρόμα στον τελικό του Conference League, αλλά για τον πολύπειρο προπονητή Ζντένεκ Ζέμαν, αυτό δεν είναι και κάτι σπουδαίαο.

Ο Μουρίνιο οδήγησε τη Ρόμα στον τελικό του Conference League, αλλά για τον πολύπειρο προπονητή Ζντένεκ Ζέμαν αυτό «είναι ένα σημάδι του τι είναι αυτός ο διαγωνισμός. Τι Κύπελλο είναι; Είναι μια διοργάνωση χαμηλού επιπέδου, ένα νέο Κύπελλο όπου παίζουν υπανάπτυκτες ποδοσφαιρικές χώρες, ακόμα κι αν υπήρξαν μεγάλες ομάδες».

Αυτό δήλωσε στο Rai Radio1 λοιπόν, καλεσμένος της εκπομπής «Un Giorno da Pecora», ο νυν προπονητής της Φότζια, απαντώντας σε ερώτηση των παρουσιαστών για τα εξαιρετικά ευρωπαϊκά αποτελέσματα των «Τζαλορόσι», τους οποίους ο προπονητής από τη Βοημία είχε οδηγήσει δύο φορές.

Ο Μουρίνιο, ο οποίος σε αρκετές περιπτώσεις έχει διενέξεις με τον Ζέμαν, είπε ότι δεν ήθελε να απαντήσει στις επικρίσεις του συναδέλφου του, επειδή κέρδισε 25 τίτλους καριέρας ενώ ο Ζέμαν μόνο δύο πρωταθλήματα Serie B.

«Δεν ξέρει ότι κέρδισα και τη C2», σχολίασε ο Βοημός στο Rai Radio 1. «Αλλά το ερώτημα δεν είναι ποιος κέρδισε ή τι κέρδισε». Όμως ο Μουρίνιο είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές όλων των εποχών. «Αλλά έχει κερδίσει σε ομάδες όπου και πριν από αυτόν κέρδιζαν, εκτός από την Πόρτο. Και έτσι νομίζω ότι αυτό είναι πιο εύκολο», απάντησε ο Ζέμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ