Μουρίνιο για Ζέμαν: «Έχω 25 τίτλους δεν θα απαντήσω σε κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie» B

Μουρίνιο για Ζέμαν: «Έχω 25 τίτλους δεν θα απαντήσω σε κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie» B

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Ζέμαν και έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση λέγοντας πως δεν ασχολείται με κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές την Serie B.

Η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Λάτσιο την Κυριακή (20/3) στο ντέρμπι της Ρώμης, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να θέλει τους βαθμούς για να ανέβει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα η Ρόμα προκρίθηκε και στα προημιτελικά του Europa Conference League, ωστόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες.

Σχετικά με το ντέρμπι μίλησε στη Corriere dello Sport, ο Ζντένεκ Ζέμαν, που ήταν στο παρελθόν προπονητής των δύο ομάδων, υποστηρίζοντας πως ο Μαουρίτσιο Σάρι τα πηγαίνει καλύτερα από ότι ο Μουρίνιο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ζέμαν: 

«Ο Σάρι τα πάει καλύτερα, έχει ήδη δώσει στη Λάτσιο ταυτότητα στο παιχνίδι. Ο Μουρίνιο μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες σε επίπεδο ποιότητας ποδοσφαίρου Η Ρόμα ακόμα δεν έχει καταλάβει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο, ενώ η Λάτσιο είναι πιο τοποθετημένη».

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Ζέμαν και ενοχλημένος απάντησε πως δεν ασχολείται με κάποιον που έχει κερδίζει δύο φορές την Serie B.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μουρίνιο: 

«Δεν περιμένεις από έναν προπονητή με 25 τίτλους να απαντήσει σε κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές τη Serie B. Αν μου κάνεις μια ερώτηση για τον Τραπατόνι ή τον Καπέλο, αλλά ο Ζέμαν… Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να απαντήσω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ