Άρης: Στην τελική ευθεία με Ντιόπ και Καμάτσο

Άρης: Στην τελική ευθεία με Ντιόπ και Καμάτσο

Ο Σενεγαλέζος μέσος και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν συμβόλαιο με τον Άρη.

Οι Πάπε Ντιόπ και Ραφαέλ Καμάτσο αναμένεται να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη αύριο (20/6) ή την Τρίτη, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια – αφού πρώτα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες- θα επισημοποιήσουν την συνεργασία τους με τους κιτρινόμαυρους.

Ο διεθνής Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού – στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς- από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ακόμα, εκτός από την απόκτηση ενός επιθετικού -που αποτελεί προτεραιότητα -, οι άνθρωποι του Άρη θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός δεξιού μπακ και ενός επιτελικού μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ