Άρης: Τα ρέστα του για φορ

Άρης: Τα ρέστα του για φορ

Η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη, ενόψει και της αναχώρησης (28/6) της αποστολής για την Αυστρία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην κορυφή της μεταγραφικής «ατζέντας» του Άρη βρίσκεται η ανάγκη για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα πλαισιώσει τον Καμαρά.

Οι κιτρινόμαυροι εντείνουν τις προσπάθειες τους, καθώς θέλουν ο συγκεκριμένος παίκτης να βρίσκεται στη διάθεση του Μπούργος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία (28/6- 8/7).

Οι κιτρινόμαυροι είχαν εντοπίσει τρεις περιπτώσεις επιθετικών το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όμως, οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν. Οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά και κυρίως, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Γαλλία και την Ισπανία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουροι για την συγκεκριμένη επιλογή, καθώς για τον επιθετικό θα δαπανήσουν και το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ