Αρης: Η ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Γκόμελ

Αρης: Η ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Γκόμελ

Οι επιλογές του Χερμάν Μπούργος για τα παιχνίδια με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League.

Τη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Γκόμελ για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (15/7) ο Αρης.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Χαΐροβιτς και Ντένις, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του Χερμάν Μπούργος. Ο Ντένις δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό που έδωσε ο Αρης σε Αυστρία και Ελλάδα και πλέον μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τους Κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε επίσης: Ο προπονητής που ανέδειξε τον Πινέδα στο «10»: «Ηγέτης παντού, θα το καταλάβετε…»

Ο Χαΐροβιτς χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα φιλικά, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Αργεντινό ότι αξίζει μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Μπράμπετς, Χατζηιωάννου, Κουέστα, Νταμπό, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι, Ιτούρμπε, Καρακασίδης, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μαρμαρίδης, Εμπακατά, Οντουμπάτζο, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν Σγούρος, Σιαμπάνης, Καμάτσο, Τανούλης, Μαζικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα δύο αλλαγών 24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ.

Η ανακοίνωση:

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην UEFA για τα παιχνίδια με την FK Gomel, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Brabec, Χατζηιωάννου, Cuesta, Dabo, Diop Gueye, Doukoure, Mateo Garcia, Gray, Iturbe, Καρακασίδης, Fabiano Leismann, Mancini, Μαρμαρίδης, M’Bakata, Odubajo, Luis Palma, Peersman, Σγούρος, Σιαμπάνης, Camacho, Τανούλης, Mazikou.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ