Πρόβλημα με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ

Ο Λευτέρης Λύρατζης αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από την προπόνηση και είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι στη Σόφια.

Ο ΠΑΟΚ σε δυο μέρες αντιμετωπίζει στη Σόφια τη Λέφσκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ένα απρόοπτο στην προπόνηση της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λύρατζης γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και αποχώρησε με πόνους από το πρόγραμμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μπακ είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο, στον αστράγαλο, στην περίοδο της προετοιμασίας. Ο Ζοάν Σάστρε και ο Λούκας Τέιλορ είναι πλέον οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το δεξί άκρο της άμυνας, αν ο Έλληνας μπακ δεν καταφέρει να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Τετάρτη (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ίνγκι Ίνγκασον .

Το απόγευμα στις 19:00 η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Σόφια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ