Παρουσίασε τη νέα φανέλα ο ΠΑΟΚ: «Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας» (pic, vid)

Παρουσίασε τη νέα φανέλα ο ΠΑΟΚ: «Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας» (pic, vid)

O ΠΑΟΚ παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο, μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα Social media, τη νέα εμφάνιση για τη σεζόν 2022-23

O ΠΑΟΚ, με το σύνθημα, «Welcome to our world», παρουσίασε μέσω των social media, τις εμφανίσεις που θα φοράει η ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Δικέφαλος παρουσίασε με πρωταγωνιστές, παλιούς και νέους, τις νέες του φανέλες για τη σεζόν 2022-23 στον… πλανήτη ΠΑΟΚ.


Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει σε δύο μέρες (21/7), στην Βουλγαρία όπου θα αντιμετωπίσει την Λέφσκι Σόφιας για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Europa conference league.

Διαβάστε επίσης: Ο Λουτσέσκου δεν είναι… ΑΕΚ (vids)

Οπότε η συγκυρία κατά την οποία «ήρθε», η νέα φανέλα είναι μάλλον ιδανική για να δώσει στις τάξεις της ομάδας αλλά και των φιλάθλων, ακόμα περισσότερη όρεξη και ενέργεια για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα που να έιναι άσπρο ή μαύρο. Εμείς λέμε πως όλα είναι ασπρόμαυρα! Μπείτε στον δικό μας κόσμο φορώντας τις νέες φανέλες της σεζόν 2022-23.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας του Δικεφάλου σχεδιάστηκαν από τη Macron με σκοπό να σημαδέψουν τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας για τη σεζόν 2022-2023 και να γίνουν συνώνυμο επιτυχίας στα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε Super LeagueΚύπελλο Ελλάδας και UEFA Europa Conference League.

Όλες οι φετινές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ συνθέτουν έναν αρμονικό συνδυασμό παράδοσης στη σχεδίαση με σύγχρονες καινοτομίες στην κατασκευή, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σύνολο που κάθε φίλαθλος της ομάδας πρέπει να έχει στη συλλογή του. Το διαπνεόμενο ύφασμα της στολής, που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες σύνθεσης, προσφέρει εξαιρετική συμπεριφορά στο σώμα, βοηθώντας τον αθλητή στις κινήσεις που πραγματοποιεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ