Με 16 παίκτες η Λέφσκι Σόφιας κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με 16 παίκτες η Λέφσκι Σόφιας κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με μόλις 16 ποδοσφαιριστές θα κατέβει σήμερα στην Τούμπα η Λέφσκι όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της Στάνιμιρ Στοΐλοφ.

Με πολλά προβλήματα θα κατέβει σήμερα η Λέφσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League αφού τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα… πιτς.

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ ανακοίνωσε την αποστολή της Λέφσκι και σε αυτή δεν βρίσκονται κομβικοί παίκτες στο πλάνο του προπονητή!

Συγκεκριμένα, στο γκρουπ των «μπλε» για τη σημερινή συνάντηση, δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ιβελίν Ποπόφ, Τσουνάμι, Αντριάν Κράεφ και Ιλιάν Στεφάνοφ.

Διαβάστε επίσης: Ομιλία Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν τη Λέφσκι: «Μου έλειψε η επαφή μαζί σας»

Τα καλά νέα για τον Στοΐλοφ είναι ότι -έστω και την τελευταία στιγμή- θα καταφέρει να δώσει το παρών ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, Κέλιαν φαν ντερ Κάαπ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μιχαΐλοφ, Αντρέεφ, Γκάλτσεφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Φαν ντερ Καπ, Στογιάνοφ, Άλντερ, Μιλάνοφ, Μίτκοφ, Κραστέφ, Πετκόφ, Γουέλτον, Ρονάλντο, Μπάρι.

Χαρακτηριστικό των προβλημάτων της Λέφσκι αποτελεί το γεγονός πως η αποστολή της ομάδας αποτελείται από… 16 ποδοσφαιριστές! «Πονοκέφαλος» με την απουσία των δύο χαφ, με την… λαβωμένη Λέφσκι να ζητά και αναβολή στο ματς του πρωταθλήματος Βουλγαρίας την Κυριακή (24/7).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ