ΓΚΟΜΕΛ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΓΚΟΜΕΛ - ΑΡΗΣ Live Streaming:

H Γκόμελ δεν μπόρεσε να αντέξει στο πρώτο παιχνίδι, κόντρα στον Άρη. Μπορεί να προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 11ο λεπτό, όμως μέχρι να συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα είχε δεχτεί τρία γκολ και δεν μπορούσε με τίποτα να συμμαζέψει το χάος στην άμυνά της. Άλλα δύο γκολ ήρθαν στην επανάληψη για τον Άρη, με την ελληνική ομάδα να επικρατεί με 5-1.

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει η αποψινή αναμέτρηση μετά την ευρεία επικράτηση στο πρώτο ματς. Η Κυπελλούχος Λευκορωσίας δεν ανήκει σε αυτό το επίπεδο και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Η πορεία της στα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ μόνο με θαύμα θα συνεχιστεί. Δεν είναι φορμαρισμένη και έτοιμη για αυτή την πρόκριση. Το αποδεικνύει και στο εγχώριο πρωτάθλημα, όπου μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται κάτω από τη μέση (10η, 5-5-5).

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» 3.000.000 € ο Παναθηναϊκός – Αγόρασε τον Σποράρ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (vids)

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Άρης έκανε ουσιαστικές και εντυπωσιακές κινήσεις για τα δεδομένα του και αυτό το καρπώνεται ήδη. Ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ματς με αντίπαλο την Γκόμελ και η νίκη με ανατροπή με… πεντάρα (5-1), του χάρισε ήδη -ουσιαστικά- το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Δύο γκολ για τον νεοφερμένο Γκρέι, σκόραραν και οι Καμάτσο, Ιτούρμπε και Πάλμα. Σπουδαία εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, ενώ προετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση στον προκριματικό γύρο που ακολουθεί, αλλά και την πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ (20/8) απέναντι στον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκόμελ και Άρη είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 της Τετάρτης.

ΓΚΟΜΕΛ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Μπούργος: «Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Γκόμελ, όχι στη Μακάμπι»

Ο Χερμάν Μπούργος στη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Γκόμελ, τόνισε μεταξύ άλλων πως στο μυαλό του Άρη αυτή τη στιγμή είναι μόνο η Γκόμελ

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούργος:

Για τη Μακάμπι που πιθανότατα θα είναι η επόμενη αντίπαλος του Άρη: «Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Γκόμελ, όχι στη Μακάμπι»

Για το πώς κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες: «Πάντα έχουμε την ίδια κατεύθυνση να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Για την εντεκάδα που θα επιλέξει: «Θα δείτε αύριο τι ενδεκάδα θα έχουμε»

Για τον Μάνου Γκαρθία: «Δεν μιλάω ποτέ για τους παίκτες, μόνο για την ομάδα»

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος: «Δεν έχω να πω κάτι για το πρωτάθλημα, το μυαλό είναι στη Γκόμελ»

Για το αν υπήρξε κάτι που δε του άρεσε στο πρώτο παιχνίδι: «Υπήρχαν κάποια στοιχεία που δεν μου άρεσαν από τον πρώτο αγώνα, τα δουλέψαμε στην προπόνηση. Βγαίνουμε πάντα με νοοτροπία νικητή»

Για την απουσία του κόσμου: «Η απουσία του κόσμου μας κόβει τα φτερά, έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Έγιναν πολλές μεταγραφές, υπάρχουν κι άλλα κενά. Η ομάδα δουλεύει προς σε αυτήν την κατεύθυνση και είμαστε σε επαφή με κόσμο»

ΓΚΟΜΕΛ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ