Τρπισόφσκι: «Από την Τρίτη στην Ελλάδα για να προσαρμοστούμε»

Τρπισόφσκι: «Από την Τρίτη στην Ελλάδα για να προσαρμοστούμε»

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Σλάβια Πράγας Γίντριχ Τρπισόφσκι τονίζοντας ότι η ομάδα του θα είναι από αύριο στην Ελλάδα για να προσαρμοστεί στον καιρό.

Την Τρίτη (9/8) θα είναι στην Ελλάδα η Σλάβια Πράγας για να προετοιμαστεί για την ρεβάνς του 2-0 επί του Παναθηναϊκού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο προπονητής των Τσέχων Γίντριχ Τρπισόφσκι τόνισε σε δηλώσεις του ότι αυτό γίνεται για να προσαρμοστεί η ομάδα στι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Σλάβια

Αναλυτικά δήλωσε:

«Το κάνουμε για να μπούμε στο κλίμα. Δεν ξέρουμε τόσο καλά τον αντίπαλο και αρκετή δουλειά γίνεται μέσω video. Δε χρειάζεται να ταξιδεύουμε όλη μέρα την Τετάρτη, το κάνουμε την Τρίτη για να συγκεντρωθούμε στο νέο περιβάλλον την παραμονή του αγώνα. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει».

Για τις αλλαγές που έκανε στο ματς του πρωταθλήματος:

«Ο Ντόρλεϊ, ο Ούσου και άλλοι παίκτες, είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Λυπάμαι που κάποια παιδιά τραυματίστηκαν, αλλά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες τους οποίους θα δυσκολευόμασταν να αντικαταστήσουμε στο ρόστερ, είναι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ