ΑΠΟΕΛ – Τζουγκάρντεν 3-2: Η πρόκριση χάθηκε στη Σουηδία…

ΑΠΟΕΛ – Τζουγκάρντεν 3-2: Η πρόκριση χάθηκε στη Σουηδία…

Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, πάλεψε για να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά το 3-0 της Σουηδίας ήταν πολύ βαρύ και η Τζουγκάρντεν πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa Conference League παρά τη «γλυκιά» ήττα της με 3-2 στο ΓΣΠ.

Εξαρχής η αποστολή του ΑΠΟΕΛ ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Το 3-0 της Σουηδίας δεν άφηνε πολλές ελπίδες στην κυπριακή ομάδα η οποία πάλεψε ωστόσο για την υπέρβαση. Προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, αλλά η Τζουγκάρντεν πανηγύρισε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa Conference League παρά την ήττα της με 3-2, αφήνοντας εκτός Ευρώπης τους «γαλαζοκίτρινους».

Με την ώθηση από τον κόσμο του το ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ με προβολή του Μάγκλιτσα από κοντά. Ο Ντονγκαλά είχε μία καλή στιγμή στο 18′ για το 2-0, το οποίο ήρθε τελικά στο 23′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλουμ ο οποίος άνοιξε παράλληλα λογαριασμό με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ έρχεται και ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε καθώς η Τζουγκάρντεν πατούσε καλύτερα και στο 69′ μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ του Άντερσον. Πολύ γρήγορα όμως το ΑΠΟΕΛ πήρε ξανά διαφορά δύο γκολ όταν στο 74′ ο Μαρκίνιος με πλασέ έκανε το 3-1 από ασίστ του Σαρφό.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση και η Τζουγκάρντεν βρήκε την ευκαιρία για το 3-2. Ο Ασόρο βγήκε στην κόντρα, με την άμυνα του ΑΠΟΕΛ να είναι στην επίθεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ