Τρία ματς που υπόσχονται γκολ

Τρία ματς που υπόσχονται γκολ

Σήμερα ξεκινούν οι αγώνες ρεβάνς στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και κάνω τρεις επιλογές από το κουπονι παμε στοιχημα.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Το λάθος που ανακαλύψαμε την Κυριακή, ήταν και αυτό που κράτησε όρθια την στήλη αφού τα σουτ στον στόχο της Σίτι είχαν επιβεβαιωθεί σχεδόν από το πρώτο ημίχρονο.

Έπεσα εντελώς έξω στην Γουέστ Χαμ και εδώ αναδεικνύεται ξανά η δύναμη του μονού πονταρίσματος, η οποία σου επιτρέπει σε μια μέρα που δεν θα τα πας και τόσο καλά, να μην “ηττηθείς” ολοκληρωτικά.

Σήμερα ξεκινούν οι αγώνες ρεβάνς στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και κάνω τρεις επιλογές από το κουπονι παμε στοιχημα. Στη συνέχεια θα αναφέρω και τον τρόπο με τον οποίο προχωράω στο ποντάρισμά μου.

Πλζεν – Κάραμπαγκ Προγνωστικά

Για την Κάραμπαγκ τα λέμε σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Είναι ομάδα, η οποία έχει αλλάξει αγωνιστικό στιλ τα τελευταία δύο χρόνια. Έγινε περισσότερο επιθετική, αφού και οι παίκτες, οι οποίοι παρέμειναν για αρκετά χρόνια στο ρόστερ και είχαν αποκτηθεί προ τριετίας-τετραετίας βοήθησαν σε αυτή την αλλαγή.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αφελής ομάδα. Το αντίθετο. Το απέδειξε και στο πρώτο ματς με την Πλζεν. Ξέρει πως να φυλάει την άμυνά της όταν χρειάζεται και να διαφυλάσσει το μηδέν. Το έπραξε και τώρα καλείται να βρει αποτέλεσμα εκτός έδρας. Όπως ακριβώς έκανε και στο ματς με την Φερεντσβάρος. Εκεί όπου πήγε και έστησε ένα μίνι πάρτι από το πρώτο λεπτό, πετυχαίνοντας τρία γκολ ενώ σπατάλησε και άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες.

Η Πλζεν είναι φυσικά καλύτερη ομάδα. Πιο δυνατή, ειδικά εντός έδρας. Δεν θα επιτρέψει τόσες ευκαιρίες στην Κάραμπαγκ όμως είναι αναγκασμένη και αυτή να ψάξει το γκολ. Το αν θα το βρει νωρίς είναι και θέμα τύχης. Να της βγουν οι πρώτες ευκαιρίες που θα δημιουργήσει στην αναμέτρηση. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο στο Goal/Goal δίνει μια ασφάλεια αφού και οι Αζέροι θα βρουν αρκετές ευκαιρίες στην κόντρα για να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους.

Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα Προγνωστικά

Μας πλήρωσε και μάλιστα με αρκετά πλούσια απόδοση το πρώτο παιχνίδι. Έγινε ανατροπή στην ανατροπή και οι Ισραηλινοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, η οποία έστω με αυτό το ένα γκολ, τους δίνει ένα πλεονέκτημα πρόκρισης στους ομίλους. Το Βελιγράδι μόνο εύκολη έδρα δεν είναι. Ο Ερυθρός Αστέρας όμως δεν μου βγάζει τόση ποιότητα για να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και να επιβληθεί.

Η Μακάμπι μπορεί στην Λευκωσία πριν από μερικές ημέρες να ηττήθηκε εύκολα από τον Απόλλωνα αλλά ήταν μια ρεβάνς σε υπέρ της 4-0, στην οποία είχε τρία δοκάρια και τέσσερα ακυρωθέντα γκολ. Δεν ήταν δηλαδή μια τόσο κακή εμφάνιση, για να πούμε ότι εκτός έδρας νοσεί. Άλλωστε και την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο, την πήρε με μεγάλη νίκη μέσα στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού.

Σήμερα μπορεί να συμβάλει και αυτή στο υψηλό σκορ. Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται νίκη, θα επιτεθεί και θα αφήσει κενά. Η Μακάμπι έχει την ποιότητα για να το εκμεταλλευτεί.

ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν Προγνωστικά

Αν έχει κάνει ανατροπές και ανατροπές στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ στα Κύπελλα Ευρώπης. Βέβαια η σημερινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν, η οποία τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνιστούσε εντός συνόρων και έπαιρνε μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη. Όμως ό,τι συνέβη στο παρελθόν, έχει βοηθήσει τους ανθρώπους του συλλόγου να το πιστεύουν σήμερα.

Σίγουρα η ήττα με σκορ 3-0 από την Τζουργκάρντεν δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Για να λέμε και την αλήθεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατραπεί αυτό το σκορ. Δεν είναι εύκολο. Όμως με ένα γκολ νωρίς όλα μπορούν να αλλάξουν. Βασικά αυτό το γκολ εγώ το θέλω για να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα. Αν γίνει αυτό τότε και η Τζουργκάντεν θα ξεφύγει από τη λογική του “προστατεύομαι” για να προκριθώ. Παίρνω και εδώ το Over 2,5.

Όπως βλέπετε και από τις αποδόσεις, τα πονταρίσματά μου μπορούν να σταθούν και μόνα τους. Με δύο στα τρία έχουμε καλό κέρδος, με το απόλυτο κάνουμε πάρτι. Δεν θα έβαζα κάποιο από τα τρία σε δυάδα, ωστόσο ο καθένας μπορεί να πράξει όπως πιστεύει καλύτερα ο ίδιος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πλζεν – Κάραμπαγκ: Goal/Goal (1.90)Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα: Over 2,5 (1.75)

ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν: Over 2,5 (2.12)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ