Δύο διπλά με κάλυψη

Δύο διπλά με κάλυψη

Απόψε θα ασχοληθώ με δύο ευρωπαϊκούς αγώνες...

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Απίστευτη ημέρα το Σάββατο, από πλευράς στοιχήματος για μένα, αφού όχι απλά επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις επιλογές μου, η μία ήταν σε απόδοση 4,90! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όσους με στήριξαν, αλλά όπως και στις ήττες, έτσι και στις νίκες, προχωράμε απευθείας στις σημερινές μου επιλογές.

ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν 2 (DNB)@2,13

Απόψε θα ασχοληθώ με δύο ευρωπαϊκούς αγώνες, αφού έψαξα αρκετά για να κοντράρω κάποιο φαβορί στο Λιγκ Καπ, χωρίς όμως να αποφασίσω ποιο, όντας κυρίως ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Εβερτον… Τελικά τα άφησα στην άκρη…

ΑΠΟΕΛ – Τζουργκάρντεν Προγνωστικά

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο, μετά την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την Τζουργκάρντεν στον πρώτο αγώνα, με την πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ να είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αυτή ήταν η πρώτη του ήττα στη σεζόν, με 2/2 νίκες σε κυπριακό έδαφος. Αλλά η Τζουργκάρντεν είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη και πολύ πιο έτοιμη αγωνιστικά, αήττητη εδώ και 14 παιχνίδια, με 12 νίκες σε αυτό το διάστημα! Και εδώ πάντως, λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, είναι καλό να καλυφθούμε στην περίπτωση ισοπαλίας, για να πάρουμε το ποντάρισμα μας πίσω. Το διπλό με DNB της Τζουργκάρντεν στο 2,13 στην Fonbet.

Βικτόρια Πλζεν – Καραμπάκ Προγνωστικά

Με το πρώτο παιχνίδι να λήγει με 0-0, όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι τον τόσο έντονο φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Πόσο μάλλον όταν η Καραμπάκ σε ανάλογη περίπτωση στον προηγούμενο γύρο έφερε ισοπαλία στην έδρα της στον πρώτο αγώνα με την Φερεντσβάρος, κερδίζοντας στον επαναληπτικό. Και μετά την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, από την Λεχ Πόζναν με 1-0 εκτός έδρας, η Καραμπάκ είναι αήττητη με πέντε νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Βέβαια και η Βικτόρια είναι αήττητη στη σεζόν μέχρι στιγμής, με 3/3 νίκες στο γήπεδό της. Δεν αποκλείεται το παιχνίδι να κριθεί στην παράταση, γι’ αυτό θα πάρω και την κάλυψη της ισοπαλίας, επιλέγοντας το αουτσάιντερ σε μία αναμέτρηση που την κρίνω πιο αμφίρροπη από αυτήν που δείχνει το σετ αποδόσεων. Το διπλό της Καραμπάκ με DNB στο 2,50 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Μπάροου – Χάρογκεϊτ 2 (DNB) (2,13 @ Fonbet)

22:00 Βικτόρια Πλζεν – Καραμπάκ 2 (DΝΒ) (2,50@ Fonbet)

Βικτόρια Πλζεν – Καραμπάκ 2 (DNB)@2,50

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ