Λύγισε την Άλκμααρ των Ελλήνων η Αντερλεχτ – Παρέλαση στην Πολωνία για τη Φιορεντίνα

Λύγισε την Άλκμααρ των Ελλήνων η Αντερλεχτ – Παρέλαση στην Πολωνία για τη Φιορεντίνα

Η Αντερλεχτ επικράτησε με 2-0 της Αλκμααρ και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στα ημιτελικά. Ευκολο βράδυ για τη Φιορεντίνα στην Πολωνία (1-4).

Η Αλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου σπατάλησε μπόλικες ευκαιρίες στο Βέλγιο και τελικά το… πλήρωσε. Οι Ολλανδοί γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Αντερλεχτ, η οποία και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «4» του Europa Conference League.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη σημαντική νίκη επί της Αλκμααρ.

Στο 22ο λεπτό, ο Μουρίγιο άνοιξε το σκορ για την Αντερλεχτ, ενώ στο 70′ ο Ασιμέρου σφράγισε τη νίκη για τους Βέλγους.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Φερμπρούχεν, Μουρίγιο, Ντεμπάστ, Φερτόνχεν, Εντιαγέ, Ασιμερού, Ρεφαέλοβ (77’ Άρνσταντ), Ντιαβαρά (83’ Κανά), Ντρέγερ, Αμούζου (76’ Στρούικενς), Σλιμανί (67’ Ραμάν)

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ράιαν, Κερκέζ, Χατζηδιάκος, Μποϊκέμα, Σουγκαβάρα, Μάινανς (75’ Μιχαΐλοβιτς), Κλασί, Ράιντερς, Όντγκααρντ (75’ Κάρλσον), Φαν Μπρεντορόντε (83’ Λάντο), Παυλίδης

Στην Πολωνία, η Φιορεντίνα είχε ένα εύκολο βράδυ. Οι Βιόλα έκαναν… περίπατο, διαλύοντας με συνοπτικές διαδικασίες την Λεχ Πόζναν (1-4).

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Καμπράλ έβαλε μπροστά στο σκορ την παρέα του Σοφιάν Αμραμπατ, με τον Βέλντε να φέρνει το ματς στα ίσια. Ο Νίκο Γκονζάλες έκανε το 1-2 λίγο πριν το ημίχρονο (41’) και στην επανάληψη άλλα δύο τέρματα από Μποναβεντούρα (58’) και Ικονέ (63’) διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 για τη Φιορεντίνα.

ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ: Μπεντνάρεκ, Σάτκα, Μίλιτς, Περέιρα, Ρεμπότσο, Βέλντε, Κάρλστρομ, Κβεκβεσχίρι(76’ Σούσα), Σκόρας(76’ Μπα Λουα), Ίσακ(76’ Σόμπιεχ), Μαρκβίνσκι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Άμπραμπατ, Μποναβεντούρα(79’ Καστροβίλι), Μαντραγκόρα(85’ Μπαράκ), Γκονζάλεζ(51’ Ικονέ), Καμπράλ(79’ Γιόβιτς), Μπρέκαλο(86’ Σοτίλ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Βασιλεία – Νις 2-2
  • Λεχ Πόζναν – Φιορεντίνα 1-4
  • Αντερλεχτ- Αλκμααρ 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ