Μόγιες: «Αν ήταν ξεχωριστή για τον Μουρίνιο…»

Μόγιες: «Αν ήταν ξεχωριστή για τον Μουρίνιο…»

Για τη μεγάλη ευκαιρία της Γουέστ Χαμ να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό μίλησε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είπε ότι εάν η κατάκτηση του Europa Conference League είναι αρκετά καλή για τον Ζοσέ Μουρίνιο, τότε είναι αρκετά καλή για αυτόν καθώς ετοιμάζεται να προσπαθήσει να οδηγήσει τη Γουέστ Χαμ στον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό μετά 47 χρόνια.

Ο Σκωτσέζος προπονητής οδήγησε τον λονδρέζικο σύλλογο σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ελπίζει να πάει καλύτερα αυτή τη φορά, ξεπερνώντας την ολλανδική AZ Άλκμααρ.

Η Γουέστ Χαμ είχε μια απογοητευτική σεζόν στην Premier League και δεν είναι μαθηματικά ασφαλής από τον υποβιβασμό, αλλά ο ενθουσιασμός αυξάνεται ενόψει της αυριανής (11/5) εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΖ ‘Άλκμααρ.

«Φτάνοντας σε έναν ευρωπαϊκό τελικό, θα μπορούσε να είναι το καλύτερό μου», είπε ο Μόγιες στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε σχετικά με την καριέρα του αν η Γουέστ Χαμ φτάσει στον τελικό της Πράγας.

«Στο παρελθόν είχα φτάσει σε έναν προημιτελικό Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασα στα πέναλτι στον προημιτελικό του Europa League με την Έβερτον και πέρυσι φτάσαμε σε ημιτελικό του Europa League εδώ με τη Γουέστ Χαμ. Θέλω να προσπαθήσω να κάνω μερικά βήματα παραπέρα και θα αναφερθώ στον νικητή της διοργάνωσης Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος βρήκε τη νίκη αυτού του τροπαίου τόσο ξεχωριστή για εκείνον και την ομάδα του».

Ο Μουρίνιο, ο οποίος έχει κερδίσει πολλά από τα πιο διάσημα ασημικά, συμπεριλαμβανομένου του Champions League, κέρδισε την τρίτη πιο σημαντική διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης με τη Ρόμα την περασμένη σεζόν.

Η Γουέστ Χαμ, η οποία ηττήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στους ημιτελικούς του Europa League την περασμένη σεζόν, είναι το φαβορί για να φτάσει στον τελικό, αν και ο Μόγιες είναι επιφυλακτικός με την ΑΖ Άλκμααρ που είναι τέταρτη στην ολλανδική βαθμολογία:

«Πιστεύω ότι έχουν μια καταπληκτική σεζόν και έχουμε έναν πραγματικά σκληρό αντίπαλο. Οποιαδήποτε ολλανδική ομάδα είναι καλή. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι καλά προπονημένη», είπε ο Μόγιες.

Η Γουέστ Χαμ είναι πιθανό να παραμείνει χωρίς τον κεντρικό αμυντικό Κερτ Ζούμα, αν και ο Μόγιες είπε ότι επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο: «Μόλις ξεκίνησε και βλέπουμε πώς είναι ο αστράγαλός του», είπε ο Μόγιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ