Αμπουκασίς: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά να παίξουμε έξυπνα»

Αμπουκασίς: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά να παίξουμε έξυπνα»

Ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς, πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, όμως διαθέτει ποιοτικούς παίκτες για να πάρουν αποτέλεσμα.

Στην συνέντευξη Τύπου που έγινε την Τετάρτη (26/7) για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ χαρακτήρισε φαβορί τους Θεσσαλονικείς και τόνισε πως θα προσπαθήσει η ομάδα του έξυπνα για να ακολουθήσει το παιχνίδι του Ισραήλ.

«Έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Φέτος, είδαμε τα φιλικά παιχνίδια του. Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα της Τούμπας, από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής… Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Ας μην ξεχνάμε όμως πως εδώ θα παίξουμε ένα ημίχρονο και το δεύτερο στην Ιερουσαλήμ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα και θα έχουμε στο μυαλό μας ότι ακολουθεί κι ένα παιχνίδι στο Ισραήλ».

Διαβάστε επίσης: Ευκαιρία «βασικού» στον Μαντί Καμαρά, δίνει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την απουσία του Φρεντ Φράντεϊ: «Είχαμε πρόβλημα με τη βίζα του Φράντεϊ και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή στην Θεσσαλονίκη».

Από τους παίκτες της Μπεϊτάρ μίλησε ο Μιγκέλ Σίλβα και αποκάλυψε πως πήρε αρκετές πληροφορίες από τον Ράφα Σοάρες: «Ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ράφα Σοάρες είναι φίλος μου και μιλήσαμε… Μου έχουν πει πως είναι η ατμόσφαιρα της Τούμπας, έχω δει και βίντεο. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης για μένα είναι πάντα ο επιθετικός, οι εξτρέμ, κίνδυνος προέρχεται από τα στημένα, από όποιον με προσεγγίζει…».

Ενώ στάθηκε και στον αρχηγό του ΠΑΟΚ και συμπατριώτη του, Βιεϊρίνια, τον οποίο χαρακτήρισε θρύλο της ομάδας: «Ξέρω καλά τον Βιεϊρίνια, είναι θρύλος του ΠΑΟΚ. Έχω παίξει με τον αδερφό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ