Νταρίντα: «Ολοι στα αποδυτήρια είμαστε προετοιμασμένοι από κάθε άποψη για το αυριανό παιχνίδι»

Νταρίντα: «Ολοι στα αποδυτήρια είμαστε προετοιμασμένοι από κάθε άποψη για το αυριανό παιχνίδι»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα τόνισε τα «πρέπει» του Άρη ώστε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Αρμενία κόντρα στην Αραράτ.

Σύνθημα «νίκης» και πρόκρισης του Άρη έδωσε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος μίλησε σήμερα (26/07) για το αυριανό ματς της ομάδας του απέναντι στην Αραράτ, που είναι το πρώτο σκέλος του ζευγαριού στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Ερωτηθείς για τις σκέψεις του πριν τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα στην Αραράτ είπε πως,«πάντα στην Ευρώπη και στα διπλά παιχνίδια, στο πρώτο ματς πρέπει να είσαι πιο σίγουρος στα μετόπισθεν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα… χαζά λάθη. Ολοι στα αποδυτήρια είμαστε προετοιμασμένοι από κάθε άποψη για το αυριανό παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: Το ΣΕΦ αλλάζει και «κοκκινίζει»: Οι εργασίες στα court seats, οι 800 παραπάνω θέσεις και η εξέδρα των οργανωμένων (vid)

Επίσης, απάντησε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συμπαίκτης και συμπατριώτης του Γιακούμπ Μπράμπετς, αναφέροντας «χρειάζονται δύο με τρεις εβδομάδες για να γίνει καλά. Αισθάνεται πόνο. Δεν μπορούμε να πούμε πότε θα επιστρέψει».

Στον Τσέχο χαφ μεταφέρθηκε στη Συνέντευξη Τύπου πως έχει παίξει και παλαιότερα στην Αρμενία, ως μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. «Εχω έρθει και με τη Βικτόρια Πλζεν», σχολίασε και συνέχισε. «Το ποδόσφαιρο της χώρας μου αρέσει. Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει ώστε αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Κλείνοντας τη παρουσία του στη συνέντευξη τύπου έκανε ένα σχόλιο για το τι έχει ξεχωρίσει από την Αραράτ. «Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Ο προπονητής έκανε ανάλυση της ομάδας και μας έδειξε την τακτική προσέγγιση που θα έχουμε ώστε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ