Με τον κόσμο του για την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ ο Άρης

Με τον κόσμο του για την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ ο Άρης

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (3/8, 21.15) την ομάδα από την Αρμενία στο Βικελίδης και με τη συμπαράσταση των οπαδών τους θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη προκριματική φάση του Conference League.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League είναι μονόδρομος για τον Άρης, που για το δεύτερο ματς (το πρώτο έληξε 1-1) του 2ου προκριματικού γύρου, υποδέχεται σήμερα (3/8, 21.15) την Αραράτ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση, αλλά και να δείξουν ένα διαφορετικό και βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με την αναμέτρηση στην Αρμενία. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Τόλη Τερζή ο Νταβίντ Κάρλσον, που εγκατέλειψε με ενοχλήσεις τη χθεσινή (2/8) προπόνηση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το σόου του Μέσι στις ΗΠΑ, πέτυχε άλλα δύο γκολ (vids)

Αν, τελικά, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν τα καταφέρει, τότε ο Μενέντες θα ξεκινήσει και πάλι στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Τερζής, καθώς ο Μορόν θα πάρει τη θέση του Γκρέι στην κορυφή και ο Τζούρασεκ θα αντικαταστήσει έναν εκ των Ζουλ ή Ρουπ στα χαφ.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Ματαρίτα το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Τζούρασεκ, Νταρίντα και Ρουπ (αν μείνει εκτός ο Γερμανός θα ξεκινήσει ο Ζουλ) θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Κάρσον ή ο Μενέντες θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ