Παίζει κανονικά στην Ευρώπη η Οσασούνα, έφαγε δύο χρόνια με αναστολή από την UEFA (pic)

Παίζει κανονικά στην Ευρώπη η Οσασούνα, έφαγε δύο χρόνια με αναστολή από την UEFA (pic)

Κανονικά θα λάβει μέρος στο Conference League της νέας σεζόν η Οσασούνα καθώς η επιτροπή εφέσεων της UEFA αποφάσισε να αναστείλει για μία δοκιμαστική περίοδο δύο ετών την ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η υπόθεση της Οσασούνα έκλεισε, αφού η επιτροπή εφέσεων της UEFA, μετά από έρευνα που διενήργησε, αποφάσισε να αναστείλει για μία δοκιμαστική περίοδο δύο ετών (με ημερομηνία έναρξης τη σημερινή), την ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Οσασούνα, η οποία στις 25 Ιουλίου δικαιώθηκε στην προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, ανακοίνωσε ότι «αποδέχεται την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της UEFA». Θα αγωνιστεί το Conference League και εάν σε αυτά τα επόμενα δύο χρόνια σεβαστεί τους κανόνες της UEFA, η κύρωση θα είναι άκυρη.

Διαβάστε επίσης: Αλεξανδρόπουλος: «Να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά» (vid)

Η επιτροπή εφέσεων της UEFA αποφάσισε επίσης να επιβάλει πρόστιμο 100.000 ευρώ στο σύλλογο και επίσης θα παρακρατήσει το 5% των εσόδων που μπορεί να αποκτήσει από τη συμμετοχή του στο Conference League.

Να σημειωθεί ότι ο σύλλογος από την Παμπλόνα τερμάτισε στην 7η θέση της LaLiga κι εξασφάλισε ένα «εισιτήριο» στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων που αφορούσε τη σεζόν 2013/14.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ