Άρης: Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ο Νταρίντα

Άρης: Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ο Νταρίντα

Αγωνία στους κιτρινόμαυρους για την κατάσταση της υγείας του Τσέχου μέσου που τραυματίστηκε και θα υποβληθεί σήμερα (11/8) σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ο Άρης πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, όμως, ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσέχος αισθάνθηκε ενοχλήσεις, έδειξε αρχικά να τις έχει ξεπεράσει και επέστρεψε στο γήπεδο, όμως, δεν κατάφερε, τελικά να συνεχίσει και έγινε αλλαγή, με τον Πάβισιτς να παίρνει τη θέση του.

Ο Νταρίντα αναμένεται να υποβληθεί σήμερα (11/8) σε εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Άρη, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του και το αν μπορεί να υπολογίζεται, ενόψει του δεύτερου αγώνα (17/8) με τους Ουκρανούς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Με μεγάλη αγωνία περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ο Τόλης Τερζής, που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ότι σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τσέχο μέσο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός λίστας λόγω τραυματισμού έμεινε ο Σαβέιρο, ενώ εξαιρετική αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του αρχηγού Μπράμπετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ