Ζουλ: «Είμαστε χαρούμενοι με το 1-0, καλό αποτέλεσμα για το πρώτο παιχνίδι»

Ζουλ: «Είμαστε χαρούμενοι με το 1-0, καλό αποτέλεσμα για το πρώτο παιχνίδι»

Στη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου αναφέρθηκε ο μέσος του Άρη, Ζαν Ζουλ.

Ο Άρης πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου με σκορ 1-0, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Ο Ζαν Ζουλ μίλησε στην ΕΡΤ για την αναμέτρηση, για τους Ουκρανούς, αλλά και για τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι δηλώσεις του Ζαν Ζουλ:

Για τη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου: «Είμαστε χαρούμενοι με το 1-0 μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για το πρώτο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι».

Για το αν ο Ουκρανοί είναι πιο δυνατοί: «Πιο δυνατή; Οχι. Κάναμε το παιχνίδι μας, δεν μας απασχολούσαν αυτοί. Το πιο σημαντικό είμαστε εμείς και όχι αυτοί. Πιστεύω ότι κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής μας. Ηταν το πρώτο παιχνίδι, ελπίζω να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο κι αν παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα μας απασχολεί η Ντιναμό. Η Ντιναμό είναι η Ντιναμό και ο Αρης είναι ο Αρης».

Για την πρόκριση: «Είναι ακόμα ανοιχτή, είναι δύο παιχνίδια. Θα πάμε να παίξουμε εκεί. Πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας, να παλέψουμε όπως παλέψαμε χθές και ακόμα πιο πολύ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ