Άρης: Αγώνας δρόμου για Νταρίντα

Άρης: Αγώνας δρόμου για Νταρίντα

O Νταρίντα τρέχει να προλάβει τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ στον Άρη δεν πρόκειται να ρισκάρουν τη συμμετοχή του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (13/8) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Τσέχος μέσος υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική στο πρόσφατο ματς με την ουκρανική ομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης, θέλει, όμως, να προλάβει να αγωνιστεί. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, οι κιτρινόμαυροι, όμως, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Διαβάστε επίσης: Ο Χουάνγκ «κρέμασε» τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνεθ τον «τελείωσε» στο Ρέντη με ομιλία-ράπισμα – Οι λεπτομέρειες της «ανταρσίας»

Στην περίπτωση που, τελικά, ο Νταρίντα δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε τη θέση του στην τριάδα των χαφ, θα πάρει ένας εκ των Ρουπ ή Πάβισιτς, με τον πρώτο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Δεδομένη είναι η απουσία από τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου του τραυματία Σαβέιρο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπράμπετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ