Άρης: Δήλωσε «παρών» για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου ο Νταρίντα

Άρης: Δήλωσε «παρών» για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου ο Νταρίντα

Ο Τσέχος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (17/8) με την ουκρανική ομάδα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της απογευματινής προπόνησης για τον Βλαντιμίρ Νταρίντα, που θα αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Τσέχος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (κάκωση στην ποδοκνημική), ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ειδική αντοχή και τακτική) με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα.

Από εκεί και μετά, ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία.

Αύριο, Τρίτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του αγώνα με την FC Dynamo Kyiv στο Βουκουρέστι («Stadionul Giulesti» 17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

* Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 του ΑΡΗ Αλέξανδρος Καραμανλής και Γιώργος Σιταράς κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U17 για να συμμετάσχουν στο Προπονητικό Camp, που θα γίνει στα Χάνια Πηλίου το διάστημα 20-23/08».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ