Άρης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Νταρίντα

Άρης: Απέφυγε τα χειρότερα ο Νταρίντα

Ο Τσέχος μέσος υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, καθώς, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.

Ο Τσέχος μέσος τραυματίστηκε στο χθεσινό (10/8) παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Θα γίνεται καθημερινά επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας του ποδοσφαιριστή από το ιατρικό τιμ του Άρη, ενώ συγκεντρώνει, πλέον, πολλές πιθανότητες να προλάβει τη δεύτερη αναμέτρηση (17/8) ανάμεσα στις δυο ομάδες, που θα γίνει στο Βουκουρέστι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, αγωνιστικά τετράγωνα για το δεύτερο γκρουπ).

Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που τραυματίστηκε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση (καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Κυριακής (13/08) στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Dynamo Kyiv στο Βουκουρέστι («Stadionul Giulesti» 17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ