Πρόβλημα στον Άρη με Κουέστα

Πρόβλημα στον Άρη με Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση και εκφράζονται φόβοι για διάστρεμμα, ενώ η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (17/8) με τη Ντιναμό Κιέβου είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Σοκ προκάλεσε στους ανθρώπους του Άρη ο τραυματισμός του Χουλιάν Κουέστα, στα τελευταία λεπτά της απογευματινής προπόνησης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ενώ η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Ντιναμό Κιέβου, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Κουέστα αισθάνεται έντονους πόνους και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα επιβεβαιώσουν την αρχική εκτίμηση, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Βουκουρέστι.

Στην περίπτωση που τελικά ο Κουέστα μείνει εκτός ενδεκάδας, τότε τη θέση του κάτω από την εστία θα πάρει ο Χουτεσιώτης. Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νταρίντα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Τερζή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ