Άρης: Ετοιμάζει Κουέστα για το ματς με Βόλο ο Τερζής

Άρης: Ετοιμάζει Κουέστα για το ματς με Βόλο ο Τερζής

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να διατηρήσει στην ενδεκάδα τον Ισπανό τερματοφύλακα, στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (23/4) με την ομάδα της Μαγνησίας, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα, ήταν το σημείο αναφοράς για το βασικό σχήμα του Άρη, στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει, εξαιτίας και των διαιτητικών λαθών, αποτέλεσμα, ο Ισπανός τερματοφύλακας, όμως, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Τόλης Τερζής, μάλιστα, αναμένεται να τον διατηρήσει στην ενδεκάδα και στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (23/4) με τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Με την ομάδα της Μαγνησίας να είναι ο αντίπαλος του Άρη, σε ότι αφορά την εξασφάλιση της πέμπτης θέσης, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Τι λέει η «AS» για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες

Ο προπονητής του Άρη είχε αποφασίσει, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του, να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος στους Κουέστα και Σιαμπάνη. Ο τελευταίος είχε αγωνιστεί για τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, ενώ πλέον, φαίνεται ότι είναι η σειρά του Ισπανού. Ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα πάρει και την απόφαση του ο Τερζής, για το πότε θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Σιαμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ