ΜακΑβόι: «Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα»

ΜακΑβόι: «Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα»

Ο προπονητής της Χάρτς μίλησε για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τα play offs του UEFA Europa Conference League.

Για την αναγκαιότητα να πάρει η ομάδα του τη νίκη-πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, μίλησε ο Φράνκι ΜακΑβόι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον επαναληπτικό της Χαρτς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Πέμπτη 31/8, 20:30), για τα Play Off της διοργάνωσης.

Ο 49χρονος προπονητής των «καρδιών», που καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με 2-1 που γνώρισαν στο Εδιμβούργο, φάνηκε πάντως να γνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος. «Γνωρίζαμε ακριβώς τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ. Πόσο καλή άμυνα παίζει και τι τερματοφύλακα έχει. Έκανε καταπληκτική δουλειά στο πρώτο ματς. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι σαν τελικό. Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα», τόνισε.

Κι αφού επεσήμανε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις συνθήκες (σ.σ. υψηλή θερμοκρασία και υγρασία) που θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα, προσέθεσε: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση, αλλά παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα. Έχουμε θέσει ως στόχο την πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να το πετύχουμε. Γνωρίζουμε καλά ποια είναι η αποστολή μας. Έχουμε ένα πλάνο και θα πιέσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αν όλα πάνε καλά, θα του δημιουργήσουμε προβλήματα».

Κλείνοντας, ο ΜακΑβόι αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα εντός έδρας ματς οι φίλοι του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα επικρατεί, όμως το παιχνίδι δεν παίζεται στις κερκίδες αλλά στο γήπεδο. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες μας».

Τους οποίους στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Λίαμ Μπόις. «Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Δεν το κάναμε την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο 32χρονος επιθετικός. Και προσέθεσε: «Όλοι περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι κι εγώ ακόμη περισσότερο, γιατί πέρυσι ήμουν τραυματίας και δεν είχα την ευκαιρία να παίξω. Στο ποδόσφαιρο, σε θυμούνται όλοι από τη νίκη, οπότε ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η πρόκριση».

Κάνοντας τη σύγκριση με το ματς της περασμένης Πέμπτης και το τι διαφορετικό περιμένει αύριο, ο Μπόις επεσήμανε: «Υπήρχαν κάποια άγνωστα για εμάς στοιχεία, παρά το γεγονός ότι είχαμε δει κάποια βίντεο. Θα πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στην έδρα μας και είναι κάτι που δε θα πρέπει να συμβεί αύριο. Αύριο θα κάνω ό,τι μπορώ κι αν σκοράρω θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ