Μουργκ: «Να περάσουμε τον όμιλο του Conference League, θα μας βολέψει αυτό το γήπεδο»

Μουργκ: «Να περάσουμε τον όμιλο του Conference League, θα μας βολέψει αυτό το γήπεδο»

Ο Τόμας Μουργκ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Ελσίνκι τόνισε ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να περάσει τον όμιλο του Europa Conference League.

Ο Τόμας Μουργκ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ελσίνκι (21/9, 19:45).

Ο Αυστριακός μέσος τόνισε πως ο στόχος του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι να περάσει τον όμιλο του Conference League και αυτό θα έρχεται μόνο από νίκες σαν αυτή που κυνηγάει στη Φινλανδία.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρεμιέρα στο Champions League (vids)

Οι δηλώσεις του Τόμας Μουργκ

Για το γήπεδο: «Είμαστε μία ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας οπότε θα μας βολέψει και αυτό το γήπεδο. Ίσως έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα από αυτό το γεγονός αλλά δεν νομίζω πως θα αποτελέσει πολύ μεγάλο παράγοντα. Έχουμε παίξει κι εμείς κάποια επίσημα παιχνίδια, οπότε δεν μας προβληματίζει το γεγονός πως έχει παίξει ο αντίπαλος κάποιον μεγαλύτερο αριθμό».

Για την κατάστασή του αλλά και της ομάδας:

«Νομίζω πως είμαστε καλά γενικότερα. Ακόμα κι αν η εικόνα μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στα τελευταία παιχνίδια, νομίζω πως θα έπρεπε να τα κερδίσουμε. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε προετοιμασμένοι και εστιάζουμε στο αυριανό παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε.

Είναι φυσιολογικό να θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία, δουλέψαμε πολύ, περάσαμε μία σειρά έξι αγώνων συνολικά ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε στη φάση των ομίλων αυτής της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, το πρώτο παιχνίδι και το πρώτο βήμα είναι το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με μία νίκη, να περάσουμε τον όμιλο και να δούμε μετά πού θα φτάσουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, τώρα θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για μένα. Έβγαλα την προετοιμασία χωρίς προβλήμα τραυματισμού, μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει κάποια προπόνηση της ομάδας, έχω πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά στα επίσημα παιχνίδια. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Παρόλο που δεν κερδίσαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια, έχουμε αρχίσει καλά τη σεζόν και είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ