ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΕΛΣΙΝΚΙ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η πρωταθλήτρια Φινλανδίας, Ελσίνκι, με ρεκόρ 13-8-2 (41-19 γκολ) και στο +4 από την Κουόπιο, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, πηγαίνει για τον τίτλο. Πριν από λίγες μέρες νίκησε 2-0 την Ίντερ Τούρκου στην πρεμιέρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Δεν ήταν καλή, αλλά εκμεταλλεύτηκε ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο και σκόραρε στο 71’ με τον Μπαντέ και στο 81’ με τον Ραντούλοβιτς και πήρε το ματς. Για να φτάσει ως τους ομίλους του Europa Conference League, «πέρασε» και από τις 3 διοργανώσεις στα προκριματικά. Στο Champions League απέκλεισε τη Λάρνε (1-0 εντός, 2-2 εκτός) και αποκλείστηκε από τη Μόλντε (1-0 εντός, ήττα 2-0 εκτός). Στο Europa League αποκλείστηκε από την Καραμπάκ με δύο ήττες με 2-1. Και στο Europa Conference League, απέκλεισε στα πλέι οφ τη Φαρούλ με ήττα 1-2 εκτός και νίκη 2-0 στη Φινλανδία. Σε πολύ ζόρικο γκρουπ με ΠΑΟΚ, Αμπερντίν και Άιντραχτ, δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διακριθεί πέρυσι και αυτό θα προσπαθήσει φέτος. Έχει ξεκινήσει από νωρίς την προσπάθειά του στα προκριματικά του Conference League, φέτος, εκεί όπου ξεπέρασε τα εμπόδια των Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάιντουκ Σπλιτ, για να τεθεί αντιμέτωπος με τη Χαρτς από τη Σκωτία, στον πλέι οφ γύρο. Με νίκη (2-1) στη Σκωτία και σπουδαία εμφάνιση με «τεσσάρα» στην Τούμπα (4-0) κλείδωσε τη συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ελσίνκι και Αμπερντίν, ενώ απόψε κάνει πρεμιέρα, στη Φινλανδία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας, ενώ την επόμενη εβδομάδα επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς στην Τούμπα. Το αήττητο σερί σε οκτώ επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις τερμάτισε πρώτα ο ΟΦΗ, που με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε του ΠΑΟΚ (0-1) στην Κρήτη, ενώ με τεράστια παράπονα για τη διαιτησία, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη, στο ντέρμπι της πόλης, πριν από λίγες μέρες. Πιθανό να κάνει αλλαγές ο Λουτσέσκου απόψε, ενώ ενδέχεται να παίξει από την αρχή ο Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ έπαιξε περίπου μισή ώρα στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη. Εκτός έχουν μείνει ο Φιλίπε Σοάρες (μέσος) και ο Μάρκος Αντόνιο (μέσος).

Ο πρώτος αγώνας για τη φάση των ομίλων του Conference League ανάμεσα σε Ελσίνκι και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 19:45 της Πέμπτης.

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΠΑΟΚ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ