Συνελήφθησαν δύο παίκτες της Λέγκια

Συνελήφθησαν δύο παίκτες της Λέγκια

Χαμός στην Ολλανδία, με παίκτες της Λέγκια, που δεν πρόλαβαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της αποστολής, έμειναν πίσω αι συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη η Αλκμααρ επικράτησε χθες 1-0 της Λέγκια Βαρσοβίας, στην πρώτη της νίκη για τον 5ο όμιλο του Europa Conference League. Ο στράικερ της εθνικής Ελλάδας σκόραρε στο 52ο λεπτό και οδήγησε στην επιτυχία την ομάδα του, η οποία άντεξε στο αριθμητικό μειονέκτημα που δημιουργήθηκε όταν αποβλήθηκε ο Λάντο στο 65ο λεπτό.

Πάντως το ματς στιγματίστηκε από επεισόδια μετά από τη λήξη, που ξεκίνησαν από την συμπεριφορά των ολλανδικών αρχών και κατέληξε με την σύλληψη δύο ποδοσφαιριστών της πολωνικής ομάδας!

Συγκεκριμένα την ώρα που τα μέλη της πολωνικής αποστολής επιβιβάζονταν στο λεωφορείο της ομάδας, η ολλανδική αστυνομία αποφάσισε να κλείσει το γήπεδο υπό τον φόβο επεισοδίων, αλλά έτσι κάποια από τα μέλη της αποστολής της Λέγκια δεν πρόλαβαν να επιβιβαστούν και έμειναν πίσω, προκαλώντας την έντονη αντίδραση τους.

Οι παίκτες της ομάδας της Βαρσοβίας Πάνκοφ και ο Τζόσουε κατέβηκαν από το λεωφορείο της ομάδας και συνελήφθησαν περνώντας τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα του Αλκμααρ.

Η διοίκηση της Λέγκια αναγκάστηκε να καλέσει μέχρι και τον Πολωνό πρέσβη, καθώς και τους αντίστοιχους από τις χώρες καταγωγής των δύο παικτών, αφού η ολλανδική αστυνομία δεν ήθελε να τους απελευθερώσει. Η Λέγκια σήμερα θα καταθέσει διαμαρτυρία στην UEFA για τη συμπεριφορά των ολλανδικών αρχών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ